Ο Βενιός Νικόλαος θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ανδρικού Τμήματος Μπάσκετ του Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Ο Βενιός Νικόλαος θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ανδρικού Τμήματος Μπάσκετ του Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Ο Βενιός Νικόλαος θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ανδρικού Τμήματος Μπάσκετ του Συλλόγου μας Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ. Μετά από συζήτηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας Πάτερ Γεώργιο Φειδόπουλο ο έμπειρος "shooting guard" δέχτηκε να βοηθήσει στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του και να αναλάβει τα ηνία της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ του ΜΕΛΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, σταματώντας ταυτόχρονα να αγωνίζεται για αυτή. Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Έφοροι της Ομάδας, τον ευχαριστούν ιδιαίτερα για την μέχρι τώρα προσφορά του ως αθλητή και του εύχονται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο Νίκος Βενιός, τα τελευταία 12 χρόνια, είναι ο υπεύθυνος Προπονητής και Συντονιστής των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας, πρωτοστατώντας στο έργο της ατομικής και ομαδικής βελτίωσης των μικρών μας αθλητών με στόχο την προετοιμασία τους και την ένταξή τους στην Ανδρική Ομάδα του Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ.

Η μπασκετική καριέρα του Νίκου Βενιού ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ το 1988 όπου είχε την τύχη να κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδος Παίδων τη σεζόν 1994-1995! Η μεγαλύτερή του διάκριση σε ατομικό ανδρικό επίπεδο ήταν η μεταγραφή του και αξιοπρεπής μπασκετική παρουσία του στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΔΑΦΝΗΣ (Γ ΕΘΝΙΚΗ) τη σεζόν 2002-2003. Στο Σύλλογό μας έχει αγωνιστεί 15 σεζόν και συγκεκριμένα τις περιόδους 1999-2002 και 2005-2017 όντας ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ και βοηθώντας την ομάδα μας, πρωταγωνιστώντας σε όλες τις ανόδους που πέτυχε κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων. Άλλες ομάδες που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του είναι οι ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Α ΕΣΚΑΝΑ), ΡΟΥΦ 80 (Β ΕΣΚΑ), ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ (Α ΕΣΚΑΝΑ) και ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γ ΕΣΚΑΝΑ).