20 Mαρ 2016, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΛΑΣ ο Αγιος Ελευθέριος

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "COSMOS CLUB" - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ #

Η Κ12 ΜΕΛΑΣ με ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (2003-2004) ΜΕΛΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΤΗΣΙΑ 2-1. Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε με τελικό , συναντήθηκαν οι αήττητες ομάδες ΜΕΛΑΣ Αιγάλεω & Πατήσια.

Με 15 νίκες & 2 ισοπαλίες και οι 2 ομάδες αναζητούσαν την νίκη που θα τους χάριζε το πρωτάθλημα. Η ομάδα μας διατήρησε την εδαφική κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, υπερείχε αγωνιστικά και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας ειχε πολλές σωτήριες επεμβάσεις. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-1 αφού σε μία από ελάχιστες επισκέψεις των αντιπάλων μας στην εστία του Διονύση Γιατρά, πήραν τις "κόντρες" και σκόραραν.

Στο 2ο ημίχρονο, οι παίκτες μας μπήκαν το ίδιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2' ο Λάζαρος Μποβγκίρ με προβολή στο 2ο δοκάρι αξιοποίησε τακτικά "δουλεμένο" κόρνερ του Γιώργου Κουτρελάκου (1-1). 10' αργότερα, σε κάθετη βαθιά μπαλιά, ο Κώστας Γιαννακίδης σφήνωσε μεταξύ του τελευταίου αμυντικού και του τερματοφύλακα και αφού βρήκε την μπάλα τόσο, όσο χρειαζόταν να τους αιφνιδιάσει, αυτή κύλησε στα δίχτυα (2-1). Η ανατροπή είχε επιτευχθεί και η πραγματοποίηση του στόχου (νίκη=πρωτάθλημα) έμοιαζε να ειναι πιό κοντά από ποτέ στα λεπτά που απέμεναν έγιναν πολλές προσπάθειες για 3ο γκολ αλλά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή σηματοδότησε τα πανηγύρια των παικτών μας, την δικαίωσή τους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλη αυτή την χρονιά και την ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 1ης ΘΕΣΗΣ.Το έπαθλο θα απονεμηθεί σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες 
Επαιξαν και οι 15 παίκτες που διακρίνονται στην παρακάτω φωτογραφία: ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ, ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ : Κώστας Γιαννακίδης – Νίκος Μαντικός (εμπρός) – Δημήτρης Κώτης (πίσω) – Εκτωρας Γκέτσι – Γιάννης Ξένος (εμπρός) – Διονύσης Γιατράς (πίσω) – Αντώνης Σελμάνι – Γιώργος Κουτρελάκος – Θωμάς Γιαβρούτας (πίσω) – Βασίλης Πάλης (εμπρός) – Μάριος Απόλλων Ξυπολυτάς – Γιώργος Ξυπολυτάς (πίσω) – Κώστας Καράγιωργας – Κατερίνα Καράγιωργα – Ιωσήφ Γαβριελάτος – Λάζαρος Μποβγκίρ.

Από το γλυκό μεθύσι της Κ(12) ξεχάσαμε να πούμε για τους μικρότερους φίλους μας τι έκαναν.

Η Κ 8 ΜΕΛΑΣ νίκησε το Φοίβο Νέου Κόσμου 4-2. Τα γκολ τα πέτυχαν 2* ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Θ, 1* ΓΙΑΤΡΑΣ Φ, 1* ΚΟΥΦΟΣ Φ.

Η Κ10 ΜΕΛΑΣ ήρθε ισοπαλία με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ 4-4. Τα γκολ τα πέτυχαν οι 2* ΚΟΥΦΟΣ Φ, 1* ΓΙΑΤΡΑΣ Φ, 1* ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Θ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω σ' αυτό το σημείο όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν αυτή την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει τη χρονιά. Τους γονείς που μας εμπιστεύθηκε τα παιδιά τους, τους προπονητές George Xypolytas, Ρωμαιδης Ανεστης, Κωνσταντίνος Λαγκαδίτης για τη δουλειά τους και φιλικά με την εμπειρία του σε καποιά θέματα, τον Jimis Xalikias. Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν και ιδιαιτέρος τον ΚΥΡΙΟ χορηγό στην ομάδα ποδοσφαίρου Jose Papalas City Rover. Τα καλύτερα για τα θηρία μας που ιδρώνουν για τα αποτελέσματα, είπε ο Costas Giatras.

Ένα μικρό αφιέρωμα στον μεγάλο τερματοφύλακα ΧΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ της Κ-10, είπε ο Βασίλης Νασιόπουλος