Κοπή πίτας 2020, του Μ.Ε.Λ.Α.Σ. ο Άγιος Ελευθέριος

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Μ.Ε.Λ.Α.Σ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα του γηπέδου στο 6ο ενιαίο λύκειο πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας μας .

Την εκδήλωση μας τίμησαν δια της παρουσίας τους ο Δήμαρχος της πόλης μας, Αρχηγοί Δημοτικών Παρατάξεων, Δημοτικοί Σύμβουλοι , ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ, εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ και της ΕΣΠΕΔΑ, εκπρόσωπος της Διαιτησίας ΕΣΠΕΔΑ, οι Αθλητές και οι Αθλήτριες του συλλόγου μας .
Τον λόγo έλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου μας Κομπορόζος Γεώργιος ο οποίος αφού χαιρέτησε και ευχαρίστησε όλους όσους δια της παρουσίας τους τίμησαν την εκδήλωση μας αναφέρθηκε στο έργο το οποίο γίνετε κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες καθώς και στΙς επιτυχίες που σημειώνει ο σύλλογος μας.

Ιδιαίτερη δε αναφορά έκανε σε όλους αυτούς που βοηθάνε στην προσπάθεια που κάνουμε εφόρους, γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, γονείς & χορηγούς.
Στην συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις σε όλους τους επιτυχόντες σε Ανώτερα & Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και σε όλους τους μαθητές μαθήτριες οι οποίοι είχαν βαθμό επιτυχίας 18,5 και άνω .

Ειδική τιμητική πλακέτα απενεμήθη στην προπονήτρια του Μπάσκετ Γυναικών Αργυρίου Μάρθα και στην Αθλήτρια μας Κοτσιάφτη Αλεξάνδρα μέλη της Εθνικής Κωφών για την πρώτη θέση που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Μπάσκετ 2019 .

Βράβευση υπήρξε και για τον αθλητή της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ Κούνα Ιωάννη για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο.

Επίσης τιμητικές πλακέτες έλαβαν και οι χορηγοί μας .

Την εκδήλωση έκλεισε ο πατήρ Γεώργιος Φειδόπουλος, Ιδρυτής και μέλος του ΔΣ ο οποίος αφού ευλόγησε και έκοψε την πίτα, αναφέρθηκε και αυτός στο θεάρεστο όπως είπε έργο που γίνεται, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε καλή χρονιά .

Και του χρόνου να είμαστε καλά.